Casa Lobo

Casa Lobo

Aktiviteter


HOME
 

Strande & Seværdigheder

Øverste Etage

Underste etage

Haven & poolen

Salobreña & Costa Aguilera Mar

Aktiviteter

Vejret

Udlejningsperioder

Priser

Rejsevejledning

Kontakt

 

 

Vandre- og skiture

 "El Camino del Rey" (Kongevejen) blev genåbent d. 28.3.2015.

Denne gangsti blev bygget i årene 1901-1905 til transport af mennesker og dyr over El Chorro-kløften, og blev indviet af kong Alfonso XIII i 1920.

Stien var i en årrække kendt som en af verdens farligste gangstier, og den var i en årrække lukket af sikkerhedshensyn. Men nu er den genåbnet i en nyrenoveret, sikker udgave, og åbningen har fået massiv opmærksomhed, idet det forventes, at gangsien bliver én af Spaniens største attraktioner i fremtiden.

Der skal bestilles billetter til turen, som tager 4-5 timer og billetbestilling kan ske fra den officielle web-side her.


Las Alpujarras - vandreture i særklasse
Las Alpujarras tilbyder vandreture i mange sværhedsgrader - alle i den meget smukke natur, som findes i området. Markerede ture i varierende længder.
(Las Alpurjarras ligger mindre end ½ times kørsel fra Casa Lobo)

Også "Guajares Routes" er afmærkede vandrestier i meget smuk natur.


Sierra Nevada - ski- og vandreture
Hele området har status som naturpark, og der er talrige muligheder for afmærkede vandreture i dette smukke bjergområde, der har et rigt dyreliv og en spændende fauna. (Sierra Nevada ligger mindre end ½ times kørsel fra Casa Lobo)

Med toppen Pico del Mulhacén på 3.478 meter er Sierra Nevada det højeste bjerg på det spanske fastland.

Det er muligt at bestige Mulhacén på en dagstur, hvis du tager den første del af turen med bus. Du kan finde praktiske oplysninger og en turbeskrivelse via linket her.

I Sierra Nevada blev der i 1996 afholdt VM i alpint skiløb. Vintersportsstedet har med sine 53 løjper, der sammenlagt spænder over 61 kilometer en masse at byde på for skiløbere på alle niveauer. Skisportsstedet er designet af meget anerkendte europæiske og amerikanske eksperter.

Skisæsonen strækker sig fra december til maj - og falder sneen ikke i de ønskede mængder er 338 snekanoner klar til at assistere. Sierra Nevada er det sted i Spanien, som har flest solskinsdage om året, så der er gode muligheder for at kombinere sne og solskin. Er man ikke skiløber, kan området også byde på mange andre sneaktiviteter - blandt andet kan man leje snescootere eller tage en tur på hundeslæde :)

Du kan også se en alternativ hjemmeside fra Sierra Nevada eller du kan se video fra skisportsstedet ved at trykke her.


Som inspiration til vandreture, kan man på nettet finde gode hjemmesider for andre huse.

Og så er der de to bøger af Else Byskov om vandring i Andalusien. Der kan fås en smagsprøve på disse to dejlige bøger via linket her. Vil man have den fulde bog, kan den lånes på biblioteket/købes.

Tilbage til aktiviteter

 

 

Caminito del Rey 3.jpg

 

 

 

 

 

 

Mogens Jessen & Jette Fries
jettefries@gmail.com Tlf. 50 13 33 97
Tlf. 26 22 17 83